Biokaasu ja tankkausasemat asennettuna Suomeen ja Pohjoismaihin

Nordic CNG Service Oy myy, asentaa ja huoltaa tankkausasemat Suomessa ja kaikkialla Pohjoismaissa. Toimitamme CNG-, LNG- ja LCNG-tankkausasemat valmiina ratkaisuina.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tankkausasemat tarpeidesi mukaan

Saat yritykseltämme CNG-, LCNG- ja LNG-tankkausasemat tarpeidesi mukaan.

 

CNG tai CBG (Compressed Natural Gas, Compressed Bio Gas) on paineistettua maakaasua, jota voidaan käyttää erikokoisten ajoneuvojen polttoaineena. Se sopii niin henkilö- kuin pakettiautoille, linja-autoille, jakeluautoille, jäteautoille ja kuorma-autoille. CNG tai CBG on bensiiniä ja dieseliä ympäristöystävällisempi polttoaine, sillä sen hiukkaspäästöt ovat lähes olemattomat. Se on myös hinnaltaan huomattavasti edullisempaa.

 

LNG tai LBG (Liquefied Natural Gas, Liguefied Bio Gas) on nesteytettyä metaania, joka on jäähdytetty noin -162 °C:seen. Nesteytettynä metaani tiivistyy, mikä helpottaa sen kuljettamista ja varastointia. LNG tai LBG ovat yleisimmin käytettyjä raskaanliikenteen ja laivaliikenteen polttoaineena. LNG tai LBG on koostumukseltaan väritöntä ja myrkytöntä ja dieseliä puhtaampi vaihtoehto polttoaineeksi.

 

Biokaasu on uusiutuva ja kotimaisista raaka-aineista valmistettu metaanin ja hiilidioksidin seos, joka korvaa fossiilisia polttoaineita. Biokaasu on ympäristöystävällinen ja kestävä vaihtoehto, joka sopii teollisuuden käyttöön ja liikenteen polttoaineeksi.

 

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa erilaiset tankkausratkaisut, kuten CNG- ja CBG-asemat, LBG- ja LNG-tankkausasemat sekä LNG- ja LBG-terminaaliasemat. Välitämme myös korkeapainekontit ja kaasunsiirtokontit, ja saat meiltä sekä tankkausasemien myynnin, asennuksen ja huollon.

 

Olemme rakentaneet tankkausasemia esimerkiksi yhteistyössä ruotsalaisen Processkontroll Green Technologyn kanssa. Ota yhteyttä ja suunnitellaan sopivat ratkaisut tarpeisiisi!

Monipuolista kaasualan palvelua

Saat yritykseltämme monipuolista kaasualan palvelua. Toimitamme ja huollamme myös LNG-trailerit, painevähennysasemat ja korkeapainekontit. Saat meistä myös luotettavan kumppanin bunkraukseen.

Kysy lisätietoja