Neiti tarkkailijan omia Höpinöitä..Uskoo ken tahtoo..

15.04.2019

Seuraava teksti on kirjoittajan omaa näkemystä, siitä ei pidä kenenkään edes loukkaantua..
Eilinen ilta meni vaalivalvojaisissa, eli myöhään. Maanantai aamuna olisi niin tehnyt mieli jäädä nukkumaan pidempään. No ei auttanut, haalarit päälle ja oli lähdettävä..
Suomeen on tulossa poliittisesti mielenkiintoinen vuosi. Energiapolitiikka on isossa roolissa.
Elämä pääkaupunkiseudulla on toisenlaista, kun Kehä III ulkopuolella. Väittäisin että Jan Vapaavuoren ja hänen alaistensa todellisuus on aivan eri kuin duunari taso ja edellä mainittu Kehä III ja se toinen puoli, jättömaa eli loppuosa Suomesta.
Herra Haavisto 
Koska yrityksemme touhuaa kaasuenergian kanssa teollisuudessa niinkuin yksityisautoilussa, voin väittää tällä näkemyksellä kaasuauton omistajana, vihreän sähkön ostajana, ettei Herra Haaviston visio ole niin selkeä kuin hän antaa ymmärtää. Ymmärtääkö hän itsekkään?
Suomen muotoisen pilven alla, eli SF ilmastopäästöistä voidaan vähentää 3 % jos kaikki autot vaihdetaan sähköautoiksi. Ajatella! Wautsi Wau. Sopii minulle. Haluan kurvata Teslalla, hiukset hulmuten. Jätän muut autot valoihin, kun lamppu muuttuu vihreäksi..
Saman verran vähennetään päästöjä jos kaikki lopettavat lihan syömisen ja kaikki lehmät ja siat lopetetaan. Eli verta vuodatetaan ja paljon ja miks? Pelkästään hyvän ja puhtaamman elämän puolesta. Joka ei kuitenkaan näy isossa kuvassa. Kukas, kukas se teki samantyyppistä "puhdistusta"  vuonna 1945?

Maamme ilmastopäästöistä syntyy n. 80 % energian tuottamisesta suoraan tai välillisesti. Eli jos kurjistamme kansamme autottomiksi ja vain kasviksia syöviksi, päästömme laskevat n. 6 % nykyisestä. Ajatella! Wautsi Wau..
Lisäksi ulkonäkömme, varsinkin suomalaisten miesten muuttuisi jo solutasolla. Kasvisruualla elävät ihmiset ovat laihoja tai laihoja läskejä. Bull Mentulat häviävät viimeisenä karpaasina historiaan, digikuviksi, kummajaiseksi. Pian suomalaista miestä ja naista ei erota toisistaan, kuin kengän koon perusteella. 

Sen sijaan, jos haluamme vähentää päästöjä 70 %, saamme sen aikaan esimerkiksi rakentamalla aurinkoenergian kausivarastoinnin, jossa  aurinkoenergia varastoidaan lämpöenergiana graniittiseen kallioon porattujen reikien avulla kylmää ajanjaksoa varten. Samalla saamme edullista ja turvallista energiaa, voimme muuttaa rakennukset hengittäviksi ja sisäilmaltaan terveellisiksi. Tämä on yksi vaihtoehto. Eikö?
Vähän kriipii tuo vihreiden, vasemmistoliiton ylijumalalliset ajatukset. Helsingin Kaupungin kokoisellla yksiköllä on sen verran varallisuutta, velkaantua ja toteuttaa poliittisia visioita. Toki se on pois vanhuksilta ja lapsiperheiltä, mutta se on kehityksen hinta? Niinkö herra Vapaavuori? Vanhukset häviää luonnollisella poistumalla ja lapsiperheet..no jotain niille jokatapauksessa tapahtuu. Ja ne pienpalkkaiset, ruohonjuuritaso kuka konkreettisesti toteuttaa herrojen visiot...ÄH.. Asukoot lähikunnissa. Bussit ja junat kulkee. Siellä on tilaa ja luontoa temmeltää. 

Enemmistö Hesalaisista kuitenkin kannattaa autoilun kieltämistä (ymmärtämättä tosiasioita)?  Me muut Keha III ulkopuolella täällä joutomaalla asuvat joudumme käyttämään autoa, syömään atrian lihaa ja elämään sen lopun realismin kanssa.  
15.04.2019Neiti tarkkailijan omia Höpinöitä..Uskoo ken tahtoo..
15.04.2019Spain to Ban the Sale of All Gas Cars by 2040
15.04.2019Idro Meccanica
11.10.2018Tässä ratkaisu Suomen sähköautojen latausverkostoksi, jota jopa BMW testaa
11.10.2018Tästä syntyy jo työpaikkojakin - Suomessa odottaa hyödyntämistään yli miljardin euron bisnespotentiaali
29.08.2018Saksa: uusiutuvat ohittivat hiilen ensimmäistä kertaa
28.08.2018Tuotteiden kierrättämisestä, tulevaisuuden tekemistä..
02.08.2018Nesteen tulos parani ja ylitti ennusteen
06.02.2018Jatkoa Markkinoiden uudistumisesta..
06.02.2018Kaasumarkkinoiden murros

Siirry arkistoon »